خواص و مضرات خرمالو
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات خرمالو را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص خرمالو و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های خرمالو
خرمالو دارای آنتی اکسیدان های فراوانی می باشد که باعث کاهش مواد سمی در بدن شده وبدن را سم زدایی می کند واز آسیب سلولی به کبد پیشگیری می کند. همچنین برای سلامت کبد بسیار مفید و مناسب است.
خرمالو دارای مقدار فراوانی مس می باشد که وجود مس در بدن به به جذب بهتر آهن در بدن کمک می کند. همچنین تولید گلبول های قرمز خون را افزایش داده در نتیجه باعث درمان کم خونی می شود.
خرمالو میوه ای است که دارای مقداری سدیم می باشد اما مقدار آن بسیار کم و ناچیز است و افرادی که فشار خون بالا دارند می توانند با خیال راحت از خرمالو استفاده کنند. زیرا وجود سدیم می تواند باعث بالا رفتن فشارخون شود.
همان طور که در بالا اشاره شد خرمالو دارای مس می باشد و وجود مس به گرشد خون بهتر در بدن کمک می کند. گردش خون بالا و بهتر باعث تاثیر مثبت در عملکرد شناختی، عضلانی، سوخت و ساز بدن، رشد سلولی و درمان زخم ها می شود.
خرمالو تقریبا فاقد چربی است و میزان کمی کربوهیدرات دارد و در مقابل دارای فیبر فراوانی است از این رو مصرف آن باعث احساس سیری طولانی مدت شده که برای کم خوری و لاغری و کاهش اشتها مفید است. همچنین دارای خاصیت دیورتیک می باشد.
خرمالو یک منبع غنی از ویتامین C می باشد که وجود آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. تقویت سیستم ایمنی بدن مانع از بیماری هایی چون سرماخوردگی و آنفلوآنزا و عفونت های ریه از جمله آسم می شود.
خرمالوی ژاپنی یکی از گونه های خرمالو است که برای درمان بواسیر یا هموروئید بهترین گزینه است. خرمالو برای کاهش خونریزی های شدید زخم ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
وجود خاصیت آنتی اکسیدانی خرمالو به همراه فیبر و پتاسیم از جمله موادی ست که همگی برای سلامت قلب مفید هستند و همچنین می تواند باعث کاهش کلسترول بد خون، تنظیم فشار خون و رفع التهاب از بروز بیماری های قلبی عروقی شود.
آنتی اکسیدان ها این خاصیت را دارند که با رادیکال های آزاد در بدن مقابله کنند و از آیب های آن جلوگیری کنند. خرمالو نیز دارای مقادری زیادی آنتی اکسیدان است و از سلول های بدن در برابر سرطان محافظت می کند. وجود ویتامین A و اسید بتولینیک از دیگر ترکیبات ضد سرطانی خرمالو هستند که از تشکیل تومورها پیشگیری می کند و یا می تواند اندازه آن ها را کاهش دهد.
وجود مقادیر فراوان فیبر و تانن در خرمالو به هضم و گوارش راحت تر کمک می کند و همچنین حرکات روده را بهبود می بخشد. وجود تانن در آن اسهال را درمان می کند.
بعد از هویج، خرمالو می تواند یکی از بهترین میوه ها برای حفظ سلامت چشم باشد. خرمالو دارای ویتامین A، لیکوپن است که برای چشم بسیارمفید بوده و از بروز آب مروارید پیشگیری می کند.
عوارض و زیان های خرمالو
خرمالو اگر گس باشد باعث کندی فرآیند هضم شده و یبوست را افزایش می دهد. مصرف زیاد خرمالوی غیر گس نیز یبوست را شدیدتر می کند.
منبع : parsisara.comخواص و مضرات چای سفید
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات چای سفید را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص چای سفید و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های چای سفید
شما اگر چای سفید را به مدت یک سال بهصورت منظم مصرف کنید باعث کاهش چشمگیر آسیب ناشی از استرس اکسیداتیو بر روی سلولهای قلب شده و همچنین کاتچین موجود در چای سفید به کاهش فشارخون و کاهش کلسترول بالا کمک کرده و باعث بهبود عملکرد عروق خونی میشود و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد.
EGCG موجود در چای سفید برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار موثر بوده و باکتری و ویروسهای عامل بیماری سرماخوردگی را از بین میبرد.
مطالعات انجامشده در کشور آلمان نشان میدهد چای سفید با افزایش چربی سوزی در بدن و جلوگیری از تجمع چربی به کاهش وزن و لاغری کمک می کند. براساس مطالعات انجامشده در دانشگاه هاروارد در چای سفید کاتچین و آنتیاکسیدانهای مختلف وجود دارد که به کاهش وزن کمک کرده و از چاقی جلوگیری می کند.
مطالعه انجامشده در لهستان که در سال دوهزار و پانزده انجام شدهاست نشان میدهد که مصرف چای سفید اثر منفی آلودگیهای محیطی بر روی اندامهای مختلف بدن مانند کلیهها را کاهش میدهد. کاتچین موجود در چای سفید به دلیل داشتن خاصیت آنتیاکسیدانی از نارساییهای کلیه پیشگیری میکند. مطالعاتی که بر روی موشهای آزمایشگاهی انجام شده است اثر کاتچین بر روی درمان سنگ کلیه را بهوضوح نشان میدهد که این امر برای انسانها نیز مؤثر است.
جای سفید به دلیل داشتن خاصیت آنتیاکسیدانی و پلی فنلی فراوان میتواند در برابر سلولهای سرطانی مقابله کرده و از جهشهای سلولی در سلولهای سالم نیز پیشگیری کند. چای سفید دارای تأثیرات زیادی بر روی متابولیسم بدن بوده که برخی اثرات ناشی از سرطان را به شکل چشمگیری کاهش میدهد. نتیجه یک تحقیق نشان می دهد خاصیت ضدسرطانی چای سفید حتی از چای سبز نیز بیشتر است.
شما می توانید برای سلامت جسم خود از چای سفید بهره بگیرید. فلوراید موجود در چای سفید از پوسیدگی دندانها پیشگیری کرده و تانن های موجود در این چای خطر تشکیل پلاک دندان ها را کاهش میدهد. فلاونوئیدهای موجود در چای سفید از ایجاد پلاک دندان جلوگیری کرده و برای سلامت دندانها مؤثر است. مصرف چای سفید باکتریهای عامل حفره دندانی را نابود کرده و اضافه کردن عصاره آن به خمیر دندان به دلیل داشتن اثرات ضد باکتریایی و ضدویروسی باعث افزایش سلامت دهان می شود.
کاتچین موجود در چای سفید به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی میتواند از بروز بیماریهای التهابی مانند سرطان ، دیابت و آترواسکلروز جلوگیری کند. یک تحقیق که توسط ژاپنیها انجام شدهاست نشان میدهد کاتچین التهاب عضلانی را مهار کرده و به ریکاوری سریع بعد از تمرینات ورزشی کمک میکند.
در جایی سفید کاتچین به فراوانی وجود دارد که باعث جلوگیری از عفونت هپاتیت ب می شود چرا که دارای خاصیت ضد ویروسی بوده و برای سلامت کبد مؤثر است. دقت کنید مصرف بیش از حد کاتچین برای کبد انسان مضر است و توصیه می شود قبل از گنجاندن این چای در رژیم غذایی خود حتماً با پزشک مربوطه مشورت کنید.
نتایج یک تحقیق که در کشور چین انجام شدهاست نشان میدهد چای سفید تاثیر زیادی در کاهش علائم بیماری دیابت داشته و اثرات منفی دیابت بر روی قشر مغزی را کنترل می کند. در چای سفید کاتچین به فراوانی وجود دارد که به دلیل خاصیت ضد دیابتی که دارد برای درمان دیابت نوع دو موثر است. اگر میخواهید دیابت نوع دوم را کنترل کنید میتوانید از چای سفید کمک بگیرید.
چای سفید منبع غنی از آنتیاکسیدانها بوده که تاثیر خوبی بر روی افزایش حافظه داشته و از کند شدن زوال جلوگیری می کند.
علاوه بر کاتچین در چای سفید ال تانن نیز وجود دارد که باعث افزایش سروتونین و دوپامین در مغز شده که این امر به کاهش فشار روحی و جسمی کمک زیادی می کند و باعث بهبود خلقوخو میشود و تاثیر بسیار مناسبی بر روحیه فرد دارد. اگر میخواهید خلق و خوی خود را بهبود ببخشید و از بیماریهای روحی مختلف مانند افسردگی در امان باشید میتوانید از چای سفید کمک بگیرید.
عوارض و زیان های چای سفید
چای سفید دارای کافئین چندان زیادی نمیباشد اما دقت کنید همان مقدار کم نیز ممکن است باعث بروز آشفتگی ، سرگیجه ، بیخوابی و مشکلات عصبی شود پس بهتر است در مصرف چای سفید اعتدال را رعایت کنید.
منبع : parsisara.comعکس مریم معصومی در حال پخت قیمه نذری
مریم معصومی بازیگر خوب و توانای تئاتر ، تلویزیون و سینما به مناسبت روز عاشورا عکسی از خود در حال پخت خورش قیمه نذری منتشر کرد ، برای مشاهده این تصویر در ادامه با مجله پارسی سرا همراه باشید.
مریم معصومی در حال پختن نذری
متن تسلیت ماه محرم مریم معصومی برای هوادارانش : از قول همتون نیت کردم
عکس حمید گودرزی در حال پختن قورمه سبزی نذری
حمید گودرزی بازیگر با سابقه و پرطرفدار سینما و تلویزیون عکسی از خود در حال پختن خورش قورمه سبزی نذری منتشر کرد ، برای مشاهده این تصویر در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
حمید گودرزی در حال درست کردن قورمه سبزی
پیام تسلیت ماه محرم حمید گودرزی برای طرفدارانش : ایشالا سلامتی همه مریض ها این شب ها دعا فراموش نشه مخلص همگی
منبع : parsisara.comعکس حمید گودرزی و مادرش
حمید گودرزی بازیگر و مجری توانای سینما و تلویزیون عکسی از خود و مادرش منتشر کرد ، برای مشاهده این تصویر در ادامه با سایت پارسی سرا همراه باشید.
حمید گودرزی در کنار مادرش
متن تبریک تولد حمید گودرزی برای مادرش : بهترین مادر دنیا تولدت مبارک