طرز تهیه ترشی هلو
با مواد لازم موجود در این آموزش می توانید یک شیشه کوچک ترشی هلو تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی هلو تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
دستور تهیه ترشی هلو
برای تهیه ترشی هلو خوشمزه ابتدا هلوها را می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم و یا با دستمال تمیز خشک می کنیم و در قابلمه ای (گنجایس همگی هلوها را داشته باشد) 2 لیوان سرکه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا سرکه بجوشد.
بعد از جوشیدن سرکه هلوها را داخل قابلمه قرار می دهیم و تا به مدت 3 دقیقه در سرکه مزه دار شود و بعد هلوها را بیرون می آوریم و در آبکشی قرار می دهیم تا خنک شوند و بعد 5 عدد میخک روی هر دانه هلو می زنیم و آرام هلوها را داخل شیشه ای کاملا خشک می گذاریم
و سیاه دانه ،نمک،دارچین،شکر داخل شیشه می ریزیم و در آخر تا روی سطح هلوها سرکه داخل شیشه می ریزیم تا روی هلوها کاملا با سرکه پوشیده شود و درب شیشه را محکم می بندیم تا هوایی وارد و خارج نشود و به مدت 1 ماه
در جای خنک و خشک شیشه ترشی را قرار می دهیم تا ترشی هلو آماده مصرف شود.زمان مصرف هلوها،دقت کنید اول میخک ها را از روی هلوها جدا می کنیم و هلوها را به 4 قسمت برش می زنیم و هسته ان ها را نیز بیرون می آوریم.نوش جان
منبع : parsisara.com