طرز تهیه کباب برگ
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر کباب برگ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب برگ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
دستور پخت کباب برگ
برای تهیه کباب برگ خانگی ابتدا گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با استیک کوب روی گوشت می کوبیم تا پهن شود و ضخامت آن کمتر از نیم سانتی متر شود و با چاقو گوشت ها را در ابعاد 3 الی 4 سانتی متر خرد می کنیم
و داخل کاسه ای می گذاریم و پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و خلالی خرد می کنیم و روی گوشت ها می ریزیم و فلفل سیاه و روغن مایع روی گوشت ها می ریزیم و دستکش در دست می کنیم و همگی گوشت ها را خوب زیر و رو می کنیم
تا همه نقاط گوشت طعم دار شود و روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خوب گوشت ها مزه دار شوند. سپس کاسه محتوی گوشت ها را بیرون می آوریم و گوشت ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم
و با دست گوشت ها را ثابت نگه می داریم و سیخ را از وسط گوشت ها رد می کنیم.همگی گوشت ها را به همین شکل آماده می کنیم و روی آن ها نمک می پاشیم و منقل یا کباب پز را آماده می کنیم و کره را در تابه ای کوچک می گذاریم
و روی حرارت کم اجازه می دهیم تا ذوب شود و سیخ ها را روی کباب پز می چینیم و زمانیکه گوشت ها تغییر رنگ دادند آن ها را می چرخانیم و با قلمو داخل کره می زنیم و روی گوشت ها می کشیم تا آغشته به کره شوند و کباب های نرم و لذیذ تری داشته باشیم
چندین مرتبه که سیخ ها را می چرخانیم با قلمو کره را نیز روی گوشت ها می کشیم.در پایان گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و از وسط نصف می کنیم و داخل سیخ می کنیم و کباب می کنیم و کباب برگ را با پلو و گوجه فرنگی کبابی نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com